Om mig

Nikolaj Haich Bek

Mit navn er Nikolaj Haich Bek, jeg er født d. 14-12-1992 og opvokset på Mors. Og hvor pokker er det? ja, det er en lille Ø imellem Skive og Thisted.

Jeg startede min kokkekarriere da jeg var 16 år gammel, jeg flyttede til Århus hvor jeg gik i lære som kok, på restaurant Thors mølle som ligger ved Marselisborgskovene i Århus.
Da jeg var færdig drog jeg til Frankrig for at arbejde for Birthe Sandager og Arne Fusager på deres køkkenskole i Tourrettes-sur-Loup, lidt udenfor Nice.

Da jeg kom hjem igen, vendte jeg tilbage til Thors mølle og var der indtil jeg havde behov for at afprøve mig selv som køkkenchef, det var jeg på Marselisborghavn (Restaurant Navigator).
Efter et par år som køkkenchef, startede jeg på Restaurant Seafood på Marselisborghavn sammen med min gamle læremester. Han drev den om sommeren, og jeg skulle drive den om vinteren.

Skoven og Thors mølle trak i mig igen, så jeg startede igen hos nye ejere og var der indtil jeg fandt ud af Storegade 6 i Grenå manglede en restauratør.
01 Maj 2018 åbnede jeg Restaurant Mundgodt, og det er det bedste jeg har gjort! Jeg er så glad for stedet og menneskene i byen, det er virkelig livsbekræftende hver eneste morgen når jeg køre på arbejde.  

D. 13/02-2020 fik livet dog en ny betydning, da jeg blev far til fantastiske Solvej. Mit først barn, det er altså stort 😊
Derudover er jeg forlovet med søde, dejlige og meget forstående Maria, som støtter mig i alle mine valg, og det, at jeg arbejder meget og på dumme tidspunkter i forhold til et almindeligt familie liv.

Jeg glæder mig til at byde dig/jer velkommen i min Restaurant i Grenaa.

/Nikolaj Bek

Adresse
Storegade 6, 8500 Grenaa

Kontakt
Email: post@mundgodt.com 
Telefon: +45 93202081

Åbningstider
Onsdag – Lørdag
Frokost kl. 11.30 – 15.30
Aften kl. 17:00 – 21:00